Moderniserade Machomyter

En man skall ha planterat ett träd, fått en son och kört en Ferrari. Jag brukar hävda att jag kommit hyfsat nära om ändå inte ända fram. Jag har planterat en buske, fått en dotter och kört en Alfa Romeo Spider. (Häckvis med buskar, två döttrar och Alfan är designad av Pininfarina – husdesignern hos Ferrari – om vi skall gå in på detaljer).

Men hur ser en moderniserad machomyt ut? Skall man i sitt liv ha haft en .com-domän, en blogg, en podcast/vblog, web-sajt, eller är det i själva verket quiche/paté-ätande i uppdaterad tappning? Chuck Norris Facts är ju inte precis hans idé, även om det nog kan hävdas något i stil med att ”Chuck Norris påverkade universum så att idén om en Chuck Norris Facts sajt uppstod”.

Efter att i snart två år ha propagerat för Web 2.0-tänkande och verktyg för alla som velat lyssna, var det dags att äta lite mer av medicinen själv och inte bara blogga på företagets intranät, utan faktiskt sticka tårna i den stora bloggoceanen.

Det kanske inte blir så ofta, så vackert och så genomtänkt, men nu finns det åtminstone en chans att det blir. Och det är ju åtminstone en bra början…

Annonser

5 responses to “Moderniserade Machomyter

 1. Gör mitt bästa för att stötta detta ”venture” i den riktiga bloggvärlden utanför IBM. Tycker nog att två döttrar måste placera dig på topplistan 😀

  Teresia

 2. Vad kul, Teresia! Bakom varje topplisteplacerad gube står alltså två förvånade döttrar 😀

 3. Det var på tiden Mikael!

  Som en hängiven läsare av vad du skriver internt så ska det bli mycket spännande att se vad du hittar på ”här ute”.

 4. Välkommen till verkligheten! 🙂

  Who you gonna call?

 5. Tja, jag tycker nog att det är en bra början. Jag får väl också hoppa ut på den djupa delen av poolen och se om det funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s